Meny Stäng

Äldremottagning med start 1 oktober 2017!

Nu startar vi upp en äldremottagning där du som är 75 år och äldre kan få hjälp med att t ex samordna läkartider, kontrollera blodtryck, göra hälsokontroller, minnesutredningar, läkemedelsgenomgångar samt få hjälp med din diabetes och om du har behov av hjälpmedel.

Även hembesök kan bokas.

På äldremottagningen arbetar vår distrikts- och diabetessköterska Yvonne Svensson som har stor erfarenhet och hon kan hjälpa dig att koordinera och slussa dig rätt för dina behov. Du är välkommen att ringa vardagar mellan kl 13 och 15 på telefon 0709-23 83 71.

Om DSK Yvonne är upptagen med ett mottagningsbesök så kan du tala in ett meddelande så kontaktar hon dig senast följande vardag.

De flesta besök bokas i förväg men börjar alltid med ett telefonsamtal!

Varmt välkommen att höra av dig till Yvonne!

Kontakta oss