Meny Stäng

Uppdatering kring COVID-19 vaccination:

✅ Vi närmar oss slutskedet av på vårt vaccinationsuppdrag. Alla våra 65+ har fått dos 1 samt får dos 2 under den närmsta tiden. Dessutom så har de allra flesta av våra riskpatienter mellan 18-59 även fått dos 1.

✅ Vi erbjuder även vaccination till våra gravida som tillhör någon riskgrupp och/eller som är äldre än 35 år med BMI över 30. Detta efter att folkhälsomyndigheten granskat och bedömt att gravida kan erbjudas vaccination mot Covid-19.

✅ Slutligen, med glädjande nyheter vill vi annonsera att fr.o.m. vecka 22 så öppnar vi återigen upp vår populära kvällsmottagning måndag-torsdag mellan kl. 17-19. Vi har gott om tillgängliga tider så ni är varmt välkomna att ringa på vår växel: 0175 741 00 för att få en bokad tid.

Tack för ert tålamod!

Kontakta oss